Lokalafdeling: 
Hvis man kommer forbi i de dage, hvor QSL centralen arbejder på højtryk, så bliver man alligevel mødt af smilende mennesker trods travlhed. Men travlt er der, ingen tvivl om det.

Vi har fanget Lone i færd med at udskrive labels til de mange kortmodtagere, som nu kan glæde sig til besøg af posten.

Det er Leif, der i sit sirlige system har sorteret kortene, der er kommet ind fra nær og fjern. Kortene bliver herefter pakket og sendt til abonnenten direkte eller til lokalafdelingen, hvis man har ønsket denne ordning.Og så er det Børge der til sidst får sat porto på alle brevene. som derefter bliver kørt på posthuset.

Børge skal også huske at have alle de store kasser med. Det er QSL kort fra danske radioamatører der sendes til de enkelte lande.Tilbage på kontoret er så en stak såkaldte uanbringelige. Det er stort set alle sammen til radioamatører, der endnu ikke har nået at melde sig ind i EDR. Blandt radioamatører forventer man naturligvis , at man er medlem af den nationale organisation.
Kender du en af disse, så prik ham på skulderen og sig, der måske ligger en stak QSL kort og venter på ham – lidt endnu.

Man får godt nok megen service for pengene i EDR.

 
Vote og Share
Vote: 
Average: 5 (1 vote)
”Tilbage på kontoret er så en
”Tilbage på kontoret er så en stak såkaldte uanbringelige. Det er stort set alle sammen til radioamatører, der endnu ikke har nået at melde sig ind i EDR. Blandt radioamatører forventer man naturligvis , at man er medlem af den nationale organisation. Kender du en af disse, så prik ham på skulderen og sig, der måske ligger en stak QSL kort og venter på ham – lidt endnu.”


Skal ovenstående tolkes, at man som dansk radioamatør SKAL være medlem af den nationale organisation for at få QSL kort. Jf. kontingentlisten for 2018 samt godkendt budget 2019, så kan man ”nøjes med” at være medlem af QSL centralen til en forhøjet pris. Hvad arbejder HB hen imod?


Det er i øvrigt fint at vise et par stakke med ”uanbringelige” kort. Selv efter en nylig operation af grå stær rækker min eller rigtige gode syn ikke til at se, hvis kort der ligger i bunken. Tak til Lone og QSL kort holdet for posten i denne uge.
73, Jørgen OZ0J
EDR - noget som kunne være så godt....

Sider

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer