19/02/2018 - 06:39
 
hvad er det der sker nu, sørgeligt at læse at enkelte medlemmer af EDR laver rov i den, og så kan EDR vel lukke  snart . Det er ikke i medlemmernes interesse alt det kævl der foregår. - 90 års jubilæet blev da overstået, måske også det sidste.
oz4ff

Afstemning

Total votes: 327

Kommentarer

Er det din opfattelse af
Er det din opfattelse af situationen i EDR ?
Den er noget forsimplet, vil jeg sige...

`73
Lars - OZ1FUS
EDR -Noget man kommer til at melde sig ud af... Desværre...

Jeg har samme opfattelse
af EDR's situation som OZ4FF. Som almindeligt medlem, der primært interesserer sig for radio, elektronik osv., ikke kender de i debatterne involverede personer personligt, og ikke orker at læse alenlange gentagelser af de samme påstande, holdninger osv. ser jeg kun stædighed, manglende flexibilitet, manglende ageren i foreningens/medlemmernes interesse, hyppen sine egne kartofler osv., som det indtryk, der står tilbage, når man har besøgt diverse fora på nettet (hvilket jeg så sjældent gør), herunder EDR's hjemmeside og forum. Der er intet om, hvad de forskellige vil med foreningen, hvad de vil gøre i medlemmernes interesse, når og hvis de får magten. Fra andre, der følger debatten tættere, hører man om medlemmer, der trues med eksklusion, fordi de ikke følger de demokratiske spilleregler - eller er det dem, der vil ekskludere nogen, der ikke følger reglerne? Det står for mig og sikkert mange andre hen i det uvisse, og jeg har svært ved at se formålet med det hele andet end pleje af særinteresser, der stritter i alle mulige retninger, og ligefrem had til dem, der har andre idéer om driften af EDR end én selv. Det hele virker ikke særlig demokratisk, og det er ellers hvad jeg forventer af en forening som EDR, at det skal være.

Det er en meget nærliggende tanke at spare kontingentet, annoncere på QRZ.com m.m. at man ikke benytter QSL via bureau, evt. abonnere på et udenlandsk amatørtidsskrift og så lade EDR sejle sin egen sø.

73 de Peter/OZ1LBG
jeg syntes de skal have en
jeg syntes de skal have en chance for at få styr på det hele og rettet op på det bare min mening.
mhv.de oz1njl
EDR skal nok runde de 100 år.
Det er meget almindeligt at man kun holder 90 års jubilæum een gang. EDR skal nok også komme til at runde de 100 år.
Hovedbestyrelsen har været nød til at spilde en masse tid på petitesser, i stedet for at se på de store vidder og lægge kursen for foreningen. Jeg håber på at deres beslutning vil hjælpe dem med at se frem ad, i stedet for at slås mod fortiden.

OZ1GDI, Steen
RM kandidat, Hovedstaden

Good judgement comes from experience, experience comes from bad judgement.

Så fik jeg også nok af EDR
73, Jørgen OZ0J
EDR - noget som kunne være så godt....