Ugebrev OZ6ARC

Hej Alle

I Torsdags den 26. September 2024 var vi sammen med OZ8TE Jan på Bangsbo fort (https://www.kystmuseet.dk/besoeg-os/kystmuseet-bangsbo-fort) og fik set en masse billeder af nogle spændende antenner der var opsat på museumsarealet. Det var nogen kæmpe antenner lavet i logperiodisk design som det ses på et af billederne.

   

Samtidig gav Jan en fin forklaring på forskellen mellem en almindelig Yagi antenne og en logperiodisk antenne.

Derefter gik Jan over til at snakke lidt om en ny investering nemlig en drone som Jan har købt. Der er kommet en masse nye regler omkring droneflyvning som vi også lige blev orienteret om.

Dronen var blevet sendt i luften over Jan's QTH og har fotograferet Jan's nye Cobweb antenne som blev opsat i sommer. Nedenunder ses 80m dipolen..

Der skal også lyde en stor tak til OZ5XF Harbo der ville glæde os med en dejlig kage fra den lokale bager, en fantastisk mundfuld til en kop varm kaffe, mange tak Harbo

Næste gang, den 3. Oktober, er der almindelig klubaften i OZ6ARC Åbenrå, hvor vi lige vil lufte lidt af de sidste forsøg der er blevet lavet siden sidst, der er givet vis en del spørgsmål omkring de nye kerner som vi tester i øjeblikket til EFHW antennerne...

Vi ses på Torsdag i OZ6ARC vel mødt...

Vy73 de OZ1BMO
Gert