Sidste Sommermøde i OZ6ARC

Mojn Venner

Den 22. August havde vi det sidste månedlige klubmøde hvor alting kan drøftes og fortælles, og det blev der sandelig også...

Mødet var rigtig godt besøgt, og vi havde også besøg af en ny interesseret, Allan, som gerne vil have licens i en fart  han har en del familie der er radioamatører så det trækker jo lidt at få en licens....

Allan havde allerede fået investeret i et par radioer bla. en Baofeng digitalradio med en masse spændende software til at tracke satellitter og meget andet guf.

Alexey havde også haft "muldvarpen" fremme og investeret i en fantastisk, veldesignet, lille radio som vi koblede til vores udvendige antenne og fik endda nogen stationer på "skalaen". Det lille vidunder koster ca. 600 dollars og leverer 20 Watt på SSB..!! En lille blæser på størrelse med en 2 krone sørger for at transportere varmen ud af kabinettet...virkelig gennemført...stort tillykke Alexey, vi glæder os til at høre hvordan den spiller..

John havde fødselsdag og havde taget wienerbrød med til kaffen, og han undgik da heller ikke at hele koret sang fødselsdagssang for ham, så det blev fejret med manér.

Næste gang vi mødes er til almindeligt klubmøde den 5. September kl 19:30 i vores klubhus.
Vi vil sammen starte drøftelserne om hvad vi vil foretage os i det kommende vinterhalvår og har du noget du synes vi skal belyse så mød endelig op og kom med dine ideer, vi har mange dygtige folk i klubben som gerne giver råd og vejledning og sikkert også vil påtage sig et indlæg eller lille foredrag om et emne.

Vy73 de OZ1BMO
Gert