Karsten Andersen OZ1G

Kære medlemmer af EDR i region Sjælland,

Jeg skriver til jer som kandidat til repræsentantskabet med en stor passion for amatørradiohobbyen og en klar målsætning for fremtiden. Min ambition er at bringe fornyelse og dynamik til vores fællesskab ved at fokusere på tre nøgleområder:

  1. **Involvering af ungdommen:** Vi skal sikre, at næste generation får øjnene op for de fantastiske muligheder, som amatørradiohobbyen tilbyder. Jeg vil arbejde for at udvikle programmer og initiativer, der engagerer unge og gør det nemmere for dem at tage del i vores fællesskab.
  1. **Udbredelse af nye teknologier:** Teknologien udvikler sig hastigt, og det skal vi også. Jeg ønsker at gøre det lettere for alle medlemmer at tage nye teknologier i brug ved at tilbyde uddannelse, workshops og ressourcer, der gør implementeringen af disse teknologier mere tilgængelig og overskuelig.
  1. **Radioamatøren som en aktiv ressource i samfundet:** Vores færdigheder og viden kan gøre en forskel i samfundet. Jeg vil arbejde for, at radioamatører får en anerkendt og respekteret plads som en aktiv ressource i nødsituationer, ved offentlige arrangementer og i det generelle samfundsbillede.

Jeg tror på, at vi sammen kan sikre en stærk og bæredygtig fremtid for EDR. Ved at finde nye veje og metoder kan vi sikre, at vores organisation ikke blot overlever, men trives i de kommende år. Jeg håber på jeres støtte og stemme, så vi kan realisere disse visioner sammen.

Med venlig hilsen,

Karsten Andersen OZ1G