amatørradionyheder

QSO Today Virtual Ham Expo

The First Virtual Ham Radio Expo

Velkommen til den første QSO Today Virtual Ham Radio Expo blogpost.
Jeg blev inspireret til at oprette dette projekt, efter at jeg hørte om lukningen af ​​Dayton Hamvention. Klubber og organisationer kan i deres natur ikke bevæge sig så hurtigt som et enkelt individ for at sammensætte og dele en stor begivenhed. Jeg skriver dette lige før Contest University går virtuel og glad for at se, at skinkefællesskabet meget hurtigt har tilpasset sig de sociale distancekrav, der har os til at mestre Zoom.

Picture


Mit team og jeg brugte en betydelig periode på at lancere denne begivenhed, der oprindeligt var planlagt til juni, fordi vi ønskede at bruge en professionel virtuel konferenceplatform, der vil gøre en god brugeroplevelse meget lig en reel konvention. Vi satte pengene op og underskrev kontrakten lige denne uge.
Vi vil have 5 højttalereuditorier, en stor udstillingshall, der er fuldstændig interaktiv, og sponsor og saloner med særlig interesse til interaktion med andre hamradiodeltagere. Mens højttalerwebinarne vil være "semi-live", hvilket betyder, at der er forindspillet for at sikre ingen tekniske problemer i løbet af levetiden, vil højttaleren være til stede for at tage spørgsmål og svar med alle funktionerne inklusive skærmdeling.
Udstillingsbåsene har også en række funktioner, herunder videodemonstrationer, fuld lyd og tekstchat, så alle deltagere kan se og stille spørgsmål omkring alle de produkter, der interesserer dem. Hele stævnet vil være åbent i 30 dage efter levende dage for at give alle deltagere mulighed for at komme tilbage, se alle talerne og besøge så mange udstillere, som de ønsker. Interaktion er muligvis ikke live, men udstillere vil være beskeder til at besvare spørgsmål.

Jeg ser frem til at se alle i august!
73, Eric, 4Z1UG


Læs mere om udstillingen her:
https://www.qsotodayhamexpo.com/?mc_cid=f76f77f300&mc_eid=3fe5559732-- -- -- Google oversat af OZ2I -- -- --