• Lokalafdeling: 

  På Kjelds vegne skal jeg oplyse, at han ikke kan modtage valg til RM af helbredsmæssige grunde, der først er blevet klarlagt efter, at kandidatlisten er blevet lukket og stemmesedler udsendt. Så undlad at stemme på ham. .
  Han beklager meget. Og håber at hans mærkesager vil blive taget op af andre i repræsentantskabet. Det drejer sig om at OZ skal bringes op på et højere niveau, at få økonomien rettet op og at få reetableret forbindelserne med de udenlandske foreninger.
  .
  På OZ5KM Kelds vegne
  OZ1EDD Kaj

  Vote og Share
  Vote: 
  Average: 5 (1 vote)
 • EDR sommer telefontider

  Lokalafdeling: 

  I sommerperioden er kontorets åbningstider indskrænket til, at telefonen er åben mandag, onsdag og fredag 10:00 til 13:00. Det er gældende indtil 1. august.
  .
  På bestyrelsens vegne
  OZ1EDD Kaj

  Vote og Share
  Vote: 
  No votes yet
 • Lokalafdeling: 

  Vikar søges til EDRs kontor

  Da vores forretningsfører er langtidssyg, søger vi en vikar (gerne radioamatør) primært til bogføring i economics, men også andet forefalden kontorarbejde, som besvarelse af e-mails og korrespondance.

  Arbejdstiden er ca. 4-6 timer ugentlig.
  Arbejdet bør foregå på EDRs kontor, Klokkestøbervej i Odense, men bor du langt fra Odense, er det muligt at arbejde hjemmefra.

  Det væsentligste er at du har kendskab til e-conomics og til bogføring.
  Der vil være en gruppe af mennesker, der agerer som bak-up til dig, og som kan hjælpe med besvarelse af øvrige henvendelser, der kommer til kontoret.

  Løn efter aftale.

  Start: Hurtigst muligt, forventet varighed, 3 måneder. Interesseret, så send en kort ansøgning til:

  OZ3ZU Viggo K. Dahm
  oz3zuatedr [dot] dk
  Eller ring: 5385 8750
  Vedhæftede filer
  Files: 
  Vote og Share
  Vote: 
  Average: 3.3 (3 votes)
 • Lokalafdeling: 

  Bestyrelsens svar til OZ7S Sven:
  .
  Kære Sven, OZ7S
  .
  Højbjerg den 23. maj, 2018
  .
  .
  Jeg skal hermed meddele at bestyrelsen har besluttet at anerkende den afstemning omkring datoer for valgbarhed, og valgret, du har foranstaltet i Repræsentantskabet, således at de officielle datoer for valg til Repræsentant-skab 2018 herefter er som følger:
  .
  31. marts 2018: Optælling via EDRs medlemskartotek til brug for opgørelse af mandatfordeling.
  .
  31. maj 2018: Sidste frist for medlemmer, som ønsker at kandidere, til at kontakte en EDR Lokalafdeling og meddele dette, jf. vedtægternes § 6, stk. 3.
  .
  Medlemmer af EDR der er bosiddende i Danmark, er opstillingsberettiget i den kreds de er bosiddende i, passive medlemmer er ikke opstillingsberettiget
  .
  25. juli 2018 kl. 12:00: Sidste frist for at aflevere gyldig stemmeseddel til EDRs kontor, Klokkestøbervej 11, 5230 Odense M.
  .
  Stemmeberettigede er medlemmer af EDR, der er bosiddende i Danmark & Grønland, udenlandsmedlemmer og passive medlemmer er ikke stemmeberettiget.
  .
  På bestyrelsens vegne
  OZ3ZU/Viggo
  .
  .
  Originalbrevet kan findes under Dokumenter.
  .
  Som I kan se, så er brevet dateret den 23. maj 2018. Jeg skal dybt beklage, at jeg ikke har fået det offentliggjort før nu.
  .
  OZ1EDD Kaj

  Vote og Share
  Vote: 
  Average: 5 (1 vote)
 • Lokalafdeling: 
  Vote og Share
  Vote: 
  No votes yet
 • Lokalafdeling: 
  Der har været stillet spørgsmål til, hvordan lokalformændene kunne nå at sende kandidatlister til formanden, så han kunne have dem i hænde senest 1. juni, når sidste frist for at tilmelde sig som kandidat er den 31. maj. Nødvendigt for at kunne fremstille valgmaterialet og få det udsendt tids nok. Fremsendelse af brev, kan ikke nå frem tids nok. Derfor er der også tidligere udmeldt, at formændene sender kandidatlisten pr. mail til formanden, så han kan have den i løbet af 1. juni. Papirlisten og blanketterne sendes med post. Stemmesedlerne bliver trykt efter de elektronisk fremsendte lister. Derfor er det vigtigt, at maillisten stemmer overens med papirudgaven. Bedst er det at skanne papirlisten og vedlægge den som fil. Papirlisten og kandidatblanketterne vil blive brugt til kontrol ved stemmeoptællingen senere. VIGTIGT: Skulle der opstå problemer med at fremsende kandidatlisten med mail, så kontakt formanden straks den 1. juni. På bestyrelsens vegne OZ1EDD Kaj
  Vote og Share
  Vote: 
  No votes yet
 • Lokalafdeling: 
  Vi må konstatere, at udsendelsen af april OZ til lokalafdelingerne har fejlet mange steder. Derfor genudsendes OZ april til alle lokalafdelinger i næste uge (19).
  Vote og Share
  Vote: 
  Average: 1 (1 vote)
 • Lokalafdeling: 
  Vote og Share
  Vote: 
  Average: 3.1 (16 votes)
 • Lokalafdeling: 
  OZ1ADL Jan har ønsket at fratræde som formand for HFudvalget af personlige årsager. Derfor er OZ4VW Arne udnævnt som ny formand. Se vedlagte brev.
  Vedhæftede filer
  Vote og Share
  Vote: 
  Average: 5 (1 vote)
 • Lokalafdeling: 
  Korrekt udfyldte og personligt afleverede blanketter på den tidligere offentliggjorte formular dateret senest 26/4 2018 anses for gyldige.
  Vedhæftede filer
  Vote og Share
  Vote: 
  No votes yet

Sider