1 post / 0 nye
Præsentation af OZ1LLY Gert Poulsen

Præsentation af OZ1LLY/Gert Poulsen / seneste opdate 8.6.2018

Medlem af EDR i 1986, og startede med Walkie Talkie i 1971, antenner og DX er altid godt.
Har været medlem af EDR Aalborg-Afd. siden 1986, og været i bestyrelsen for år tilbage.

Ligeledes har jeg været i bestyrelsen for den lokale WT-klub Alfa Lima, også Formand for NPRK, som stod for Nordjysk Packet Radio Klub, nogle husker måske NPRK-7 der som node dækkede hele Nordjylland, det var ikke noget problem med tilladelse, når jeg var Formand for Hjallerup Antenneforening, det er jeg stadigvæk, men efter antenneanlægget blev solgt til Stofa, så er det kun formue administration, samt lidt arbejde med Stofa og Mobilselskabet 3.
I salgskontrakten, har jeg selvfølgelig ret til et par antenner til brug for radioamatørbrug i den 48 m. høje mast.

Jeg har altid været glad for at være medlem af EDR, og altid en glæde ved at finde OZ i postkassen, i 2016 blev jeg valgt til RM, nu var jeg med til at bestemme ting i EDR, og selv om der kunne være uenighed, så syntes jeg alting forgik på en god måde, det er vi også nødt til at gøre når EDR skal videre fremad.

Jeg skrev sidst, da jeg stillede op til HB,(idet det kun var HB som havde spalteplads i OZ), noget om ordenlighed, jeg vil ikke være med til at tillidsfolk og dette gælder også ansatte i EDR skal udstilles eller udsættes for noget, de skal selvfølgelig behandles ordenligt, dette gælder stadigt.

Derfor er det også godt at man som RM kan stemme efter sin egen overbevisning, ellers må folk lade være med at stemme på en, dog er det altid godt at lytte på dem som har valgt en.

Efter flertallet i sidste HB trak sig, endte det med at jeg kom i ledelsen, der var delte meninger om denne ledelse, som jeg følte det, så var det helt nødvendigt at nogen gjorde noget, for at foreningen skulle overleve, så jeg vil tillade mig at rose ledelsen, netop fordi det ser ud til at missionen er lykkedes, valget kører som planlagt, regninger bliver betalt, og EDR er kommet over den måske værste krise i foreningens historie.

Så kære bestyrelse, tak til jer, fordi vi sammen var med til at holde vores forening EDR oven vande.

Det håber jeg aldrig at EDR skal udsættes for igen, så hvordan undgår vi dette i fremtiden!

Det skulle gerne være en forening som alle radioamatører kan se formålet med og fordele i.

Den kommende Formand og HB skal have støtte til deres arbejde, og spørge RM om hjælp til nogle opgaver, hvis det er nødvendigt.

Ja til samarbejde og nej til modarbejde.

EDR skal sikre at der altid er styr på at udgifter, løn mv. altid kan betales, selv om HB eller RM udskiftes.
Der var en omstrukturering i bestyrelsen, hvilket betyder at jeg p.t. er næstformand i EDR.

EDR for vores fælles interesse.

3
Your rating: Ingen Average: 2.5 (15 votes)