1 post / 0 nye
Præsentation af OZ1LEP, Jørgen Gramstrup
Efter endt EFG-basisår i svagstrøm gik jeg i 1984 op til D-licens prøve som et hed dengang og bestod. Jeg startede i EDR i ´85 men efter få år som passiv stoppede jeg medlemsskabet, og blev først aktivt medlem igen i ´94 og har været det siden. Jeg startede min aktive "radiotilværelse" i OZ5THY, Hurup afd., det har nok været i slutningen af 92, og i 93 valgt ind i bestyrelsen som kasserer - en post jeg havde i 13år til jeg overtog formandsposten efter OZ1ENY, Ruben, og har fået lov at beholde indtil videre. Arbejde: Er uddannet radiomekaniker på B&O, Struer i ´87. Soldat ´87 til ´89. Startede i lære på TV/midt-vest ´90 udlært AV-assistent ´93, og har været beskæftiget inden for TV-branchen som freelance siden, og arbejder idag meget på TV2 i Odense i deres MCR (Master Control Room), og laver en del direkte transmissioner fra Superligaen i DK, som TEKO (teknisk koordinator).

Valget til EDR i ´16 frambragte jubel, både hos min personligt, men også i lokalafdelingen. Nu så det langt om længe ud til at der ville blive gjort op med en masse "sådan plejer vi at gøre" = der sker ingenting. Det gjorde der også, der blev sågar vedtaget nye vedtægter, alt sammen fremskridt man ikke tidligere har turdet tro kunne realiseres.

Jeg vil i størst muligt omfang arbejde for at den linien som tidligere HB med OZ1AHV, Finn i spidsen fik startet må fortsætte. Jeg mener dog at EDR-shoppen skal på slankekur, og kun skal have bøgerne tilbage samt mulige interessante byggesæt, såfremt det giver medlemmerne en fordel at EDR mellemhandler. Alt andet synes jeg vi skal overlade til vores trofaste leverandører, og så håbe på at de så vil annoncere yderligere hos os, når vi ikke er konkurrenter på eks. antenner, kabler mm. Jeg vil foreslå en rabatordning for medlemmer i stil med det man eks. har hos FDM, men indenfor elektronik og radioudstyr.

Hjemmesiden skal gøres endnu mere brugervenligt, det skal ske med brugerne som aktive medspillere, da de ofte får de gode ideer til forbedringer eller mangler. Jeg ser hjemmesiden som EDR´s største aktiv, både for medlemmerne, men måske endnu mere for potientielle nye medlemmer. det skal være siden som er med til at give lysten til at komme igang - eller udvikle nysgerrigheden indenfor en meget alsidig hobby.

Man kan endnu ikke sige "EDR" uden også at sige "OZ". Jeg mener qua hidtidige faldende medlemstal og omkostninger med fremstilling/forsendelse at OZ, at der skal spares markant på omkostningerne. Jeg synes ikke det er forsvarligt med et hidtidig budget til OZ med nuværende medlemstal vil overstige de 50% af foreningens indtægter. Jeg ser antallet at blade skåret, men så kompencere med flere sider pr. nummer, flere tekniske artikler pr. nummer, så læserne vil opleve højere kvalitet.

5
Your rating: Ingen Average: 4.1 (15 votes)