1 post / 0 nye
OZ9UB - Claus Jørgensen - Kandidat til RM

Om mig

Har haft certifikat siden 2010 , har være med i RM fra 2012 først i kreds 8 , efter sidste valgt hvor kreds bliv nedlagt til fordele for region , blive det så region Midtjylland.

Jeg prøv at kommer lidt forbi alle dele af den stor hobby.

Er med i oz7sac - EDR Silkeborg hvor jeg er i bestyrelse , hvor jeg hjælpe hvor jeg kan , det blive nok mest inden for computer , når radio skal programmeres , når man skal får cat til at virk.

Om Forening EDR

Hvis jeg kunne bestemmer hvordan forening EDR skal opbygges. vi jeg nok gå tilbag til den ide jeg var med i for år tilbag om at gør forening til en paraplyorganisation.

Hvorfor så det:

  • Foreninger ville kunne blive mere dynamisk.

  • Flere grene af hobbyer ville kunne få mulighed for at promovere sig et sted

  • Klubben over for landsforening man ville letter kunne se hvad forskel er , for medlemmer , der måske ikke kender den her verden.

 

Om økonomi

Det er jo et ret vigtig område , at der er styr på det. Er jo der man få penge og mulighed for at kunne gør noget for hobby.

Da jeg synes at den største opgave for forening EDR er at gør det som enkel person og klubber ikke kan er at arbejder på alle områder inden for IARU og på den nationale områder at kunne havde gode kontakt til det offentlig og det politiker system, Det er nok et områder som der skal bruges flere penge på , de penge vil jeg tage fra OZ.

Om OZ

Hvad så med OZ , der ligger beslag på vel næste 500.000 kr af kontingent penge , her vil jeg kommer med en bombe , jeg vil gør den teknikken dele af blade til et selvstændig blade , lidt som QEX , da blade ikke skal lave og betale af forening EDR. Ville blade kunne købt at alle uden at være medlem af EDR

Hvis forening skal havde er medlemsblad , som jeg ikke tror vi skal havde , for jeg vil tror at forening hjemmeside ville kunne være løsning her.

Om Klokkestøbervej

Det er et aktiv som forening skal gør mere bruge af inden man gør i dag.

  • Tema møder

  • Workshop

Hvordan radio forholde er på HQ ved jeg ikke helt , hvis de nu er okay, så kunne det måske være en ide at lave en Remote station, måske kunne der ligge en indtjening her

Vy 73 de OZ9UB
Claus Jørgensen

Your rating: Ingen Average: 3 (6 votes)