3 posts / 0 nye
Seneste indlæg
Forhold til Grønland her i dag
Der har været forhold til Grønland her i eftermiddag på 14.250 MHz til OX3AH. Desværre opdagede jeg det først da det var lidt for sent og forholdene så småt fadede ud. Der var på det tidspunkt også kommet et stort pile-up på ham. Men det kan jo være at det gentager sig her i de kommende dage.

Med venlig hilsen
Kim Larsen
OZ2D / OZ4IQ
Your rating: Ingen Average: 5 (3 votes)
Hej OZ2D,

Tak for du gør opmærksom på, at der p.t. er endog meget fine udbredelsesforhold til bl.a. Grønland. Det har stået på et par dage, og forhåbentligt fortsætter det nogle dage endnu.

Jeg er QRV på CW fra omkring kl. 1945 på hhv. 30 m (10,126 MHz +/-) og lidt senere på 40 m (7.008 MHz +/-), hvis der er stationer at høre på båndene.

Det er dejligt, at forholdene har bedret sig, da vi her i OX oplevede 2-3 uger stort set uden udbredelsesforhold grundet bl.a. Solar Flare styrke X9.3 den 6. september.

Med venlig hilsen
Peter
OX3XR
Your rating: Ingen Average: 5 (3 votes)

OX3XR, Peter, Nuuk-Greenland

Hej Peter//OX3XR
Vi 2 har haft qso på flere bånd, jeg mangler Grønland på 80 meter, på dette bånd har jeg endnu ikke haft glæde af at høre Grønland og derfor ej heller haft mulighed for en qso.
Du har tidligere fortalt mig at du pga. manglende antenne til 80 meter, endnu ikke har været aktiv der.
Hvornår lader du din "CW røst" lyde på dette bånd?
Går der lang tid inden dette sker?
Jeg vil tro at mange amatører gerne vil have Grønland i loggen på dette bånd.
Overbring gerne helo pilot Christer Sundstadt (OX3CR) mine bedste hilsener, han erindrer mig måske bedst som OX3OO, da jeg i foråret 1975 skulle afvikle ferie i Danmark, var det Christer der sad ved pinden i forgængeren til S 61, vi fløj fra DMH til MVG, en helt igennem fornøjelig tur.
Gode hilsener
Vagn//OZ1OXQ
Your rating: Ingen Average: 3.3 (3 votes)
Topic locked