2 posts / 0 nye
Seneste indlæg
Flere medlemmer og Teknik
Nu er det nok tiden at HB og RM  og mange flere begynder at lave noget aktivt for at skaffe nye medlemmer og mere teknik er der brug for, også for dem der har den lille liseens eller er CB  Privatradio, der må være artikler om antenner og mikrofoner og hvordan man fjerner støj fra sin modtager,  der også masser af støj fra elinstalioner og naborer
Your rating: Ingen Average: 5 (2 votes)
Hej Bjarne

Det er rigtige gode idéer, som du kommer med.

Navnlig når det drejer sig om begyndere og nye medlemmer af foreningen, har de jo næppe det helt store forkromede overblik over, hvad der er skrevet om i OZ indenfor de sidste rigtig mange år omkring de emner, som ud fremhæver. Søgning på emnerne er imidlertid mulig, men jeg mener, at der er en langt bedre tilgangsvinkel, og den kommer nu.

Denne nye hjemmeside åbnet mulighed for, at alle medlemmer kan deltage med artikler. Der er heller ikke nogen begrænsning med hensyn til sidetal mv., der er et kendt problem ved trykte medier.
På den korte tid som denne hjemmeside har eksisteret, synes jeg, at der er kommet overraskende mange artikler, der dækker endnu bredere end det hidtil har været muligt at dække i OZ. At der så ligerem kan lave gode "tavleundervisninger" i videoformat er også et plus for artikkelforståelsen.
Jeg kan ikke takke den nuværende hovedbestyrelse, web-udvalg, og ikke mindst web-mekanikeren nok for dannelse af denne hjemmeside.
Hamrende godt gjort, og så på så kort tid.

Derudover har hjemmesiden et ganske godt forum, hvor brugerne kan stille alle de spørgsmål, som de lyster. Vi skal bare blive lidt bedre til at reagere noget hurtigere på spørgsmålene.

Bjarne. Du spørger bl.a indtil støjproblemer. Og når jeg tænker på støj, véd jeg godt, hvorfor jeg øjeblikkelig kommer til at tænke på OZ7OU, Kurt.
Her er så lidt fra Kurt´s støjkasse:
http://www.edr.dk/da/article/foredrag-af-oz7ou-om-m%C3%A5ling-p%C3%A5-st%C3%B8jkilder-med-lisn-netv%C3%A6rk-med-mere
og det skulle ikke undre mig, at han kan fremstille emnet, så det kan tilgås på flere niveauer, og med forskelligt udstyr.
 
Your rating: Ingen Average: 5 (2 votes)

de OZ7XF / Allan

Topic locked