09/04/2017 - 13:15
 
Hej min FT-450, brummede eller slukkede , svag tx, periodisk, det viste sig at sikringerne i power kablet, "de hvide sikringsholdere", havde dårlige forbindelser, de var kun klemt på, så hvis du har underlige problemer !!, check sikringsholderne.
Det viser sig at alle de Yaesu powerkabler med hvide sikringsholdere er dårligt lavet,!! 

Dan/OZ9UA

Afstemning

Total votes: 270

Din gode positive kommentar

Det problem har jeg også haft
Det problem har jeg også haft med min Icom IC-756 PRO3. Så det er ikke alene Yaesu som har dårlige sikringsholdere. Noget af årsagen til problemet skyldes jo også de store strømme som vi trækker gennem kablerne. Regner man lidt på det skal der ikke meget modstand til før der ligger et væsentligt spændingsfald henover sikringsholderen.

Mvh.
Kim
Jeep
Mine sikringsholdere var kun klemt på og de var alt for bløde,!!

mvh
Dan/OZ9UA

OZ9UA

Jeg plejer at fjerne
Jeg plejer at fjerne sikringerne helt på  kablerne med mindre det er til mobilt brug. Jeg synes ofte sikringerne og holdere på nærmest alle radioer er dårligt fremstillede og de bliver ofte varme ved brug = tab. 

Det ligger jeg ikke søvnløs om natten over - der er ikke sket noget ved det endnu :-)

mvh. 

Mvh.

Det er ikke noget at jeg
Det er ikke noget at jeg ville turde gøre eller anbefale at gøre. Nej der skal bare nogle kvalitets-sikringsholdere på i stedet for. Alternativt kan man lodde sikringerne fast indtil en ordentlig permanent løsning findes. Det sidstnævnte har jeg gjort indtil videre.