05/08/2017 - 23:19
 
Her er der billeder fra sommerlejren ved Sanddupperne camping.
 
OZ5RF holder åbningstale

retningen på 6m antennen justeres

der hygges foran teltet.

Uddeling af maden

Så er der mad på bordet.


Der skåles imens vi venter på maden

Der blev solgt 296 loder


Der var præmier påloderne for ca. 2500 kr.

Afstemning

Total votes: 339

Kommentarer

Måske et par billeder af
Måske et par billeder af ugens aktiviteter kunne have været fine at have med.
 
hej Lars
Ja, Der kommer lidt omkring de aktiviteter som jeg deltog I. Desværre har jeg intet omkring de afholdte rævejagter, idet mine ben forbyder mig at bære på en rævemodtager, Er der andre som har billeder om rævejagt så læg det venligst op, eller sende det til mig.
73 de Martin

nb: Næste års sommerlejr vil blive afholdt på Rømø, 
Hej,
Hej,
Jeg kan se at det har været hyggeligt som sædvanligt. Ærgeligt at jeg ikke kunne være med i år. Men jeg håber at jeg er med igen til næste år. Jeg glæder mig allerede.

73 de OZ1EYZ
Istvan

Sommerlejr 2018
Den traditionelle sommerlejr, hvor alle radiointeresserede med familie er velkomne, bliver i 2018 afholdt på Rømø Familiecamping. Der vil blive arrangementer, som alle kan deltage i - f. eks. rævejagt, pige-/dametur, udflugter, foredrag, konkurrencer eller lign. Vi får et stort fælles areal, hvor man kan opstille telt, campingvogn og autocamper placeret efter eget valg, bare afstandskrav overholdes. Antenner er velkomne! Der er også hytter på campingpladsen, og vi får 15% rabat på opholdet. (Hytter skal bestilles senest 15. maj 2018, for at der gives rabat. Arrangører OZ1AGQ, Grethe og OZ5N, Steen m.fl.

vy 73 de OZ5N
/Steen