27 posts / 0 nye
Seneste indlæg
Svar til #10.
​Du kan være ganske rolig og fortsætte dit gode virke som radioamatør.. Ved en lignende udlicitering til en anden interessegruppe der også benytter radio, er kravet til håndtering af persondate eksakt de samme som de krav styrelsen selv arbejder under.
​Det samme kommer til at gælde EDR - DERFOR kan du sove roligt om natten og dokumentere din adressebeskyttelse over for den EDR ansatte funktionær som får opgaven. Han/Hun er underlagt eksakt samme tavsheds krav som Ludmila var. Og opbevarelse af data er underlangt EUs persondata forordning. SÅ skulle der ske selv små fejltrin, falder der BRÆNDE endda i større omfang end var det styrelsen der kom galt afsted.
Håber dette er forklaring nok. 
5
Your rating: Ingen Average: 4.7 (7 votes)
Vy 73 de OZ5WU/Michael 
Jo tak, Michael, det var forklaring nok. Nu er det sådan at jeg fornyer adressebeskyttelse i Borgerservice lige netop den 1. januar hvert år, så derfor er det ret vigtigt for mig at vide hvem som skal have tilsendt dokumentation når EDR tager over, da min adressebeskyttelse i frekvensregistret også løber til den 1. januar hvert år. Så jeg håber at I melder ud, så snart at tingene ligger klart.
3
Your rating: Ingen Average: 3 (2 votes)

Med venlig hilsen
Kim Larsen
Vy 73 de OZ2D

Hej Kim
​Jeg er relativt sikker på at der kommer den nødvendige annoncering forud så alle der gider er velinformerede om hvad - hvor - hvem og hvornår.. Når og hvis administrationen overtages.. 
​Du kan også være sikker på at forsigtighedsprincippet vil være i anvendelse vedr. certifikater med specielle behov, så hverken I eller EDR kommer i klemme.
​Jeg håber hermed at sækken er snørret, til det endelige aftalegrundlag er i hus, igen administrationen bliver ikke forringet ved udliciteringen
​regler og metoder er udstukket af ministeriets departement.
5
Your rating: Ingen Average: 5 (6 votes)
Vy 73 de OZ5WU/Michael 
Mange tak for info, Michael.
Det er rart at nogen af jer lige tager hånd om det når man har spørgsmål som er vigtige for en.
3
Your rating: Ingen Average: 3 (2 votes)

Med venlig hilsen
Kim Larsen
Vy 73 de OZ2D

Hold da op. Hvad vil du gøre, hvis din adresse falder på 4´eren eller på en repeater ? Det kan du ikke gardere dig imod, det var i øvrigt noget af det værste der kunne ske på walkien i gamle dage. Alle var hunderæd for at få sin adresse ud på kanal 4. På amatørradioen er det helt anderledes her siger folk hvor hinanden bor. Det er faktisk nærmest umuligt at være hemmelig i dag med internettet. PS er det dig Kim fra Brugtgrej - hvis ja så skriver du langt mere lødigt herinde. Godt at se at du har lært at opføre dig og skrive ordentligt :-)
4
Your rating: Ingen Average: 4 (4 votes)

Respekter hinandens forskelle

"PS er det dig Kim fra Brugtgrej - hvis ja så skriver du langt mere lødigt herinde. Godt at se at du har lært at opføre dig og skrive ordentligt :-)"

Bare man kunne sige det samme om dig. :-(
1
Your rating: Ingen Average: 1 (3 votes)

Med venlig hilsen
Kim Larsen
Vy 73 de OZ2D

Jeg kan ikke se problemet. EDR vil kunne købe adgang til CPR-registret, der klart melder hvis en person har hemmelig adresse. EDR skal derudover behandle personlige data efter lovgivningen, men selve proceduren kan jo i princippet blive den samme, bare med EDR der styrer det i stedet for styrelsen.
5
Your rating: Ingen Average: 5 (3 votes)
Der er jo sådan set heller ikke nogen som siger at det er noget problem. Det kan måske endda med tiden betyde bedre styr på frekvensregistret hvor der i dag står rigtig mange kaldesignaler på for længst afdøde radioamatører.

Jeg ville blot gerne vide om EDR var opmærksom på de beskyttede adresser og det mener jeg at jeg har fået et fuldt ud tilfredsstillende og hurtigt svar på.
3
Your rating: Ingen Average: 3 (2 votes)

Med venlig hilsen
Kim Larsen
Vy 73 de OZ2D

Fair nok med beskyttet adresse, men nu vokser træerne ikke ind i himlen. Jeg har da hørt flere medamatørers adresser blive sendt ud på både walkie talkie og amatørfrekvenserne også din. Så 100% hemmeligt kan det aldrig blive, kun på nettet. Den andet kan man ikke gardere sig imod. Der er også nogen der får oplyst adresser fra forsikringsselskaber. De påstår at de er kørt ind i en bil og vil have fat i ejeren, så udleveres navn og adresse også. Gad vide hvad der sker hvis man ringer og siger at man kan høre en radioamatør, der går ind i ens stereoanlæg. Mon ikke man så også får adressen på naboen, selvom det er hemmeligt, jeg tror det !
Your rating: Ingen Average: 1 (1 vote)

Respekter hinandens forskelle

Det er da en overraskende nyhed.
I såfald at EDR skal overtage administrationen af kaldesignaler m.v., så følger der vel minimum 1 - 2 millioner kr. med for opgaven ? - ellers skal skatten i lille dannevang sættes ned. !
mvh Lars
No votes yet

oz1fjb

Sider

Topic locked