26/03/2018 - 23:46
 
En ildsjæl er brændt ud.

Torsdag d.13 juli kl ca. 2320, forlod vores kære og højt værdsatte kammerat og formand for OZ7AMG, Bjarne K. Jensen OZ9BD denne verden i en alder af 72 år, efter en tids sygdom som ikke var mulig at behandle.

Bjarne var en utrolig afholdt og værdsat formand og repræsentant for OZ7AMG og for radioamatørhobbyen som sådan. 43 år som siddende formand siger vist det hele.

Positiv, rummelig, dedikeret, imødekommende, åben og altid venlig er nok en begrænset karakteristik af en person som så vores lokalafdeling, eller klub som vi kalder den, som sit hjertebarn.
Utrætteligt stod Bjarne i front som en ukuelig og stabil drivkraft for et fælles og kammeratskab som nok er helt unikt i foreningssammenhæng.

Skulle man formaste sig til at give Bjarne en fuldt ud berettiget kompliment for hans store og ubestridte andel i det positive miljø og omgangsform vi alle glæder os over og stortrives med i klubben, ville Bjarne blot affeje det med en kommentar om at det vi oplever er medlemmernes fortjeneste, da vi har plads til alle, respekterer hinanden og bare hygger os trods vore forskelligheder.
Denne ægte beskedenhed og venlighed gjorde at Bjarne var afholdt og værdsat af de som havde den glæde af hans selskab, der var altid tid til et håndtryk og en snak med alle som måtte lægge deres vej forbi klubben, en formidabel personlig og engageret væremåde- alle følte sig velkomne og værdsatte i Bjarnes selskab.

Som uddannet elektriker med en fortid bl.a med et ophold på Station Nord i Grønland, var Bjarne altid leveringsdygtig i en god (og gerne lang) beretning om hans tid i det høje nord, en tid med oplevelser som havde sat et uudsletteligt præg og positivt indtryk. Bjarnes engagement i klubben og hobbyen generelt, vedholdt han med at bibeholde til det absolut sidste. Når medlemmerne besøgte Bjarne i den sidste tid inden hans bortgang, var det klubbens og medlemmernes virke og fremtid som lå ham på sinde.

En stor ildsjæl og fantastisk engageret og positivt menneske har forladt os og efterlader et stort savn og et hul som næppe vil kunne udfyldes.

Tak for alt Bjarne, du vil blive savnet og ikke glemt.
Far vel og hvil i fred, du fine menneske.


Æret være dit minde.
Fra dine venner i OZ7AMG.

Afstemning

Total votes: 36

Din gode positive kommentar

43 år som formand og stadig
43 år som formand og stadig lige afholdt, du er savnet i OZ7AMG, tak for alt Bjarne.
 

Michael, OZ2ELA
EDR, noget vi havde engang